Tags

, , , ,

Afbeelding

 

Het mediabedrijf zal 205 banen moeten schrappen na de fusie met Concentra en Corelio. Bij de kennismaking van deze 2 mediabedrijven hoorde een hapje en een drankje. dit is duidelijk in het verkeerde keelgat geschoten bij de werknemers die hun job dreigen te verliezen en de vakbonden van het Mediahuis.

De vakbonden vinden het een klap in het gezicht dat juist voor de onderhandelingen het Mediahuis een ‘champagnefeest’ geeft, ze dreigen zelfs met een staking. Frank Jaspers, de woordvoerder van het Mediahuis, haast zich om het misverstand recht te zetten. Hij verklaart dat het een vergadering en een kennismaking was tussen de twee verschillende mediabedrijven, maar dit slikt de vakbond niet.

Gert Ysebaert, de CEO van het Mediahuis, heeft ondertussen een verklarende mail gestuurd naar alle werknemers van het bedrijf. Hij hoopt zo het misverstand te kunnen rechtzetten en de onderhandelingen op een rechtvaardige en vredige manier te laten doorgaan.

http://www.demorgen.be/dm/nl/16340/Media/article/detail/1738712/2013/11/12/Vakbonden-Mediahuis-woest-na-champagnefeest.dhtml

Advertentie